Home
Geschiedenis
Agenda
In het nieuws
Dirigent R. Boeijen
Regie Gerda Klievink
Koor
Fotoalbum
Film
Contact
Gastenboek

 

 

 

 

Regie Gerda Klievink

Het Maaslands en ik delen een mooie geschiedenis. Vanaf hun Mikado in 2006 werkten we samen in een fors aantal voorstellingen en optredens. In 2012, na The Sorcerer leek er, door mijn verhuizing naar Amsterdam, een einde te komen aan die samenwerking maar zoals u ziet duurde dat niet lang.

 

Ook in deze nieuwe lustrum voorstelling zochten het Maaslands en ik elkaar weer op en dat resulteerde opnieuw in veel theaterplezier en een mooie voorstelling.

Gerda Klievink (1955) studeert Cultuurwetenschappen en volgde kleinkunstopleiding Selma Susanna (docent kleinkunst en regie). Ze is freelance regisseur. Zij schrijft en regisseert al twintig jaar toneelstukken/musicals/opera/ muziektheater. Ze werkte tot 2014 in Oss en omgeving als dramadocent binnen het middelbaar onderwijs en als regisseur voor toneelgezelschappen, opera- en operetteverenigingen en koren. Vanaf 2006 deed ze dat vanuit haar eigen onderneming: Theaterschool T’extpierement (samen met Astrid Radoes). Sinds 2014 werkt en woont zij in Amsterdam. www.theatercoachamsterdam.nl